OVER ONS

Bij THAT PRETTY THING zijn wij verliefd op het kopen van mooie spullen! Dus waarom niet iedereen meenemen in deze hobby?

Of je nou op zoek bent naar sieraden, hebbedingetjes, musthaves, cadeautjes of zomaar iets leuks, bij THAT PRETTY THING vindt je altijd wat je zoekt! We laten ons inspireren door de laatste trends maar we laten ons hier niet door leiden. Op die manier kunnen we jou de beste producten aanbieden.

De producten in de webshop zijn altijd met veel zorg door ons geselecteerd. We gaan graag op pad om de meest mooie en originele spulletjes voor je te vinden. Hierdoor hebben we altijd een zo gevarieerd mogelijk aanbod. Armbanden, portemonneetjes, sleutelhangers, oorbellen, sjaals, horloges, notitieblokjes, thee infusers, tasjes, kettingen, je kunt het zo gek niet bedenken!

Maar naast het zoeken naar de leukste producten vinden wij het ook leuk om ze zo mooi mogelijk te verpakken voordat ze bij jou worden bezorgd. Dus geen saaie standaard verpakking maar een verpakking waar door ons aandacht aan is besteed. Op die manier ligt er altijd een uniek pakketje bij jou op de deurmat!

 

 

SHOP TILL YOU DROP!

THAT PRETTY THING

X